Het programma van de Vlasakkerloop start met de wandeltochten. Wandelaars kunnen starten vanaf 08:30 uur tot en met 10:00 uur. De start en finish zijn bij het clubhuis van de organiserende vereniging AV Triahlon waar iedere wandelaar na een mooie wandeling de Vlasakkerloopmedaille krijgt omgehangen.

De wandelingen zijn geheel uitgepijld.

De aanloop van de routes is voor alle afstanden tot en met het koffie- en theepunt op zo’n 4,5 km hetzelfde en gaan door de Korte Duinen. De 20 km doet na dit rustpunt de Stompert aan. De 15 en 20 km doen het natuurgebied de Paltz aan en gaat ook langs het Art Center van Herman van Veen. Ook gaan deze routes daarna langs het militair museum over de voormalige vliegbasis Soesterberg en gaan daarna over het natuurgebied de Lange Duinen. Alle afstanden gaan weer terug naar de finish bij het clubhuis van AV Triathlon, de organiserende vereniging via de Korte Duinen.

Inschrijfgeld voorinschrijving t/m zondag 21 november € 5,00. Na-inschrijving vanaf maandag 22 november t/m zaterdag 27 november € 6,00. Inschrijving ter plaatse is niet mogelijk ivm de Corona-maatregelen.

Schrijf je direct in via deze link!

Link naar het 10 km parcours: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2406970

Link naar het 15 km parcours: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2406963

Link naar het 20 km parcours: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2406961