Het programma van de Vlasakkerloop start met de Fletcher Wandeltochten. Wandelaars kunnen starten vanaf 09.30 uur tot en met 10.15 uur. De start is bij onze sponsor voor dit evenement: Fletcher Hotel het Witte Huis aan de Birkstraat 138, hoek Zandlaan. De finish is bij het clubhuis van de organiserende vereniging AV Triahlon waar iedere wandelaar na een mooie wandeling de Vlasakkerloopmedaille krijgt omgehangen.

De wandelingen zijn geheel uitgepijld. De aanloop van de routes is voor alle afstanden tot en met het koffie- en theepunt op zo’n 4,5 km op de Stompert hetzelfde. De 15 en 20 km wandelaars gaan hier de Vlasakkers op. Beide afstanden komen over een mooie baileybrug waarvandaan de Vlasakkers in al zijn omvang zichtbaar wordt. De 15 km wandelaars doen 2 km de Vlasakkers aan en de 20 km wandelaars kunnen hier 7 km lang genieten van dit mooie natuurgebied.

Als de Vlasakkers weer verlaten zijn vervolgen alle routes via de Stompert. Bij Soestduinen splitst de route. De 10 km gaat via de Korte Duinen terug naar de finish. De 15 en 20 km gaan verder via de Lange Duinen en komen uiteindelijk ook via de Korte Duinen bij de finish bij AV Triathlon.

Inschrijfgeld voorinschrijving t/m donderdag 24 oktober €3,00 en na-inschrijving op de dag zelf €4,00