Doet jouw bedrijfsteam mee aan de 5e Vlasakkerloop?

Samen sporten geeft een band. Ook als collega’s, die elke dag samen werken in het zelfde bedrijf, is het leuk om gezamenlijk mee te doen aan een sportevenement. Samen voorbereiden, elkaar uitdagen en het beste in elkaar naar boven halen! Voor organisaties die daar werk van willen maken, biedt de Vlasakkerloop op zondag 28 oktober een uitgekiende mogelijkheid.

De Vlasakkerloop is een hardloop- en wandelevenement van AV Triathlon. Het wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd. Aan voorgaande edities deden steeds meer dan 1000 mensen mee. Door de geoliede organisatie verloopt het evenement altijd zeer professioneel en plezierig. De goede en sportieve sfeer staat garant voor een bijzondere dag! Daarmee staat het evenement stevig op de Amersfoortse (sport)kaart. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om als bedrijfsteam mee te doen.

Uniek natuurgebied

De Vlasakkerloop is zowel voor hardlopers als voor wandelaars. De routes gaan door het bos Birkhoven (bij Dierenpark Amersfoort en Bosbad). De langere afstanden brengen de deelnemers ook over het prachtige en maar beperkt toegankelijk gebied de Vlasakkers. Dit is het heuvelachtige militaire oefenterrein achter de Bernhardkazerne in Amersfoort. Het is voor zowel de hardlopers als de wandelaars een unieke kans om dit natuurgebied te ontdekken.

Bedrijfsteam: wat houdt het in?

Een bedrijfsteam bestaat uit minimaal 5 deelnemers, die aan hetzelfde onderdeel meedoen. De samenstelling (man/vrouw) en omvang is verder vrij naar keuze. Een bedrijfsteam kan inschrijven voor de prestatielopen 5 km, 10 km of 10 mijl/16 km (alle leden van het team lopen dus dezelfde afstand) of voor het wandelen (waarbij de leden van het team kunnen kiezen uit 10, 15 of 20 km). Een bedrijf kan inschrijven met meerdere bedrijfsteams. Als voorbeeld een bedrijfsteam met 5 of meer deelnemers met naam 1 voor de 5km en een bedrijfsteam met 5 of meer deelnemers met naam 2 voor de 10 mijl.

Kosten deelname

De inschrijfkosten per deelnemer in een bedrijfsteam bedraagt € 50,- per deelnemer. Hiervoor kan de deelnemer rekenen op

  • De inschrijving voor een van de prestatielopen of wandeltochten
  • Een functioneel loopshirt met opdruk van de Vlasakkerloop (t.w.v. € 15,00)
  • Catering vooraf en na afloop: koffie/thee, cake, soep, een broodje en twee drankjes.

Bedrijfstent

Het trefpunt voor de bedrijfsteams op 28 oktober is de gezellige bedrijfstent, vlak naast het startgebied van de Vlasakkerloop. Deelnemers krijgen een polsbandje voor toegang tot de tent en bonnen voor de catering. Deelnemende bedrijven kunnen in overleg met de organisatie in de tent een vlag, banier of spandoek plaatsen. Namen van de deelnemende bedrijfsteams zullen door de speaker worden omgeroepen tijdens het evenement.

Aanmelding

Aanmelding van bedrijfsteams kan tot 1 oktober i.v.m. de bestelling van de functionele loopshirts. Inschrijving geschiedt door per bedrijf / per bedrijfsteam het inschrijfformulier [link volgt] in te vullen waarop alle deelnemers vermeld worden. Hierop wordt tevens aangegeven aan welk onderdeel een deelnemer mee doet en wat de maat is voor het functionele loopshirt. Stuur dit formulier vóór 1 oktober naar info@vlasakkerloop.nl. Het inschrijfgeld dient eveneens vóór 1 oktober in het bezit te zijn van de penningmeester van de organisatie: IBAN NL34 RABO 01408281 t.n.v. AV Triathlon. Vermeld hierbij ‘bedrijfsteam Vlasakkerloop 2018’.

Goede doel

Bij de inschrijving als bedrijfsteam is het mogelijk een donatie te doen voor het goede doel dit jaar: een hometrainer voor opgenomen patiënten met een vaat- of longziekte. Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum wil hiermee deze kwetsbare groep helpen om in beweging te blijven, wat hun herstel ten goede komt.

Meer informatie

Alle informatie over de afstanden, parcoursen en starttijden is te vinden op www.vlasakkerloop.nl. De start en finish voor alle afstanden is bij het clubhuis van A.V. Triathlon in bos Birkhoven (naast bosbad Amerfoort). In het clubhuis is douche- en omkleedmogelijkheid. Heeft u nog vragen? Mail dan naar info@vlasakkerloop.nl.

Over AV Triathlon

AV Triathlon is in 1984 opgericht en is een enthousiaste atletiek- triatlon- en wandelvereniging met ongeveer 1150 leden. We zijn in omvang één van de grotere atletiekverenigingen in Nederland met leden afkomstig uit alle geledingen van de Amersfoortse samenleving. We zijn een breedtesportvereniging, waarbij ook landelijk op hoog niveau wordt gepresteerd, zowel door jeugdteams als door individuele jeugdatleten, hardlopers en triatleten. A.V. Triathlon organiseert al vele jaren wedstrijden zoals de Keistad Baancompetitie (dit jaar de 27e editie),  de Zwemloop (25x), de Utrechtse Heuvelrugestafette (11x) en de Keistadtriatlon die dit jaar de 3e editie kent. www.avtriathlon.nl