Voorzieningen

Het start-finishgebied is ingericht op het grasveld bij het clubhuis van AV Triathlon.

Daar kunnen ook de startnummers en evt. bestelde functionele hardloopshirts worden afgehaald en kan er worden na-ingeschreven. Om de drukte op zondag te verminderen, is het voor deelnemers in Amersfoort en directe omgeving mogelijk om het startnummer ook op zaterdag 27 oktober af te halen in het clubhuis tussen 11.00 en 13.00 uur.

Voor het parkeren wordt gebruik gemaakt van het parkeerterrein van Superfun aan de Middelhoefseweg tegenover de Barchman Wuytierslaan. Om de parkeerdruk te verminderen worden inwoners uit Amersfoort en directe omgeving gevraagd zoveel mogelijk op de fiets te komen. AV Triathlon is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het station Amersfoort met bus 70 richting Hilversum, halte Zandlaan nemen bij Fletcher Hotel het Witte Huis. Via de Zandlaan is het clubhuis bereikbaar (200 meter).

Voor catering kunt u in het clubhuis terecht voor koffie, thee, sportdrank, fris, koek en versnaperingen. U kunt contant betalen of met Pin.

In het clubhuis van AV Triathlon zijn kleed-en doucheruimtes aanwezig.

Racetimer is de organisatie die de Vlasakkerloop ondersteunt met de elektronische tijdwaarneming en de uitslagenverwerking.